m-issg

Alla inlägg under januari 2011

Av Anna Gandsjö - 10 januari 2011 23:43

YES!!!:D

Tillslut funkade voddler och då fick det lov att bli denna filmen

  

Confessions of a younh bride


Detta var en jätte bra film tyckte jag verkligen gillade den stort så denna filmen rekomenderar jag verkligen jätte mycket!!

Av Anna Gandsjö - 10 januari 2011 21:45

Irriterar mig verkligen nu på voddler nu vill det inte funkar igen och det stör mig sjukt mycket..

Vill inte sitta där nere och kolla heller ju datorn där nere surrar sjukt mycket men vist jag är van vid det för hör inte det alltid men när man läv hör det så är även det irriterande!

Gaahh!!!

  


Men nej vad har ni alla gjort annars idag då?:)

Själv så har jag varit på möte hela förmiddagen om det här med ungdomsgarantin och stuff även gällande försäkringskassan så vi får våra penga, men fan vad jobbigt det är att få in allt i huvet på en och samma gång speciellt när det är så sjukt mycket info med som det var idag min hjärna var helt slut när jag kom hem..:O

Men ja sen kom man hem startade lite te lyssnade lite på musik sen har man snackat med lite vänner och roat sig liteXD

Pratade även med min jobbcoach han ringde idag så nu ska vi ha möte på onsdag klockan 15:00 så får se vad han har för roligt att säga...


Ja denna veckan byter jag även mobil nummer så är det någon som är intresserad av att ha det så hör av er men det är ju klart att det är några som kommer få det men kan ju vara att jag råkar glömma någon så det är ju lika bra att höra av sig om i fall att:)


Men nej nu ska jag försöka få skiten att fungera igen är det nått så skicka sms:) Jag medelar senare om när jag har bytt nummret<3

Av Anna Gandsjö - 9 januari 2011 22:28

Ja så hette filmen som jag kollade på nu ikväll, vist den var kanske inte sådär jätte bra men  det gick att kolla på den i alla fall det är ju de som är det viktigaste.

Dels den var ju lite rolig på vissa ställen men även om jag själv inte tyckte den var sådär jätte bra så måste jag ju rekomendera den till er andraXD

  

Av Anna Gandsjö - 9 januari 2011 18:17

  


Saknaden till är otroligt stor ja det går inte besktiva med ord hur stor.

Jag tänker på er varje dag varje minut och varje sekund det går inte att sluta, ni har det bättre där ni är nu det vet jag med men det hjälper inte mot saknaden jag har till er.

Jag vet att du Texas inte mådde bra av varken exemen eller medicinen du fick mot den och Tyson som sagt du blev lite knäpp och det bästa för er båda var att få somna in och ha det bra uppe i himlen istället.

Dagen ni lämnade oss då låg jag sjuk var meningen jag skulle följt med men jag kunde inte var så pass dålig så jag bara låg, men innan mamma kom hem och hämtade er så låg vi och mös alla tre på golvet det var den mest mysigaste stunden vi någonsin har haft.<3


Fast ni inte finns här hos mig så älskar jag er fortfarande lika mycket det finns ingen och då mendar jag INGEN  som kan ta den platsen i mitt hjärta som ni två har<33




Av Anna Gandsjö - 8 januari 2011 15:26

Hejjsan!


Nå vad är det som händer idag då??

Inte så mycket för min del ligger i soffan och slappar lyssnar på musik och ja bara tar det lugnt snackar med lite olika folk och sånt med.

Vet egentligen itne vad jag ska skriva här idag men men så är det ju ibland..

Har i allafall jobbar i 4 timmar idag 27 baljor så det gick lätt och snabbt:) sjukt skönt måste jag säga..


Men nej vad ska jag skriva om vi gör såhär skriv om något ni vill att jag berättar om så fixar vi detta:)

Av Anna Gandsjö - 6 januari 2011 19:23

Jag ska få det att fungera!!

Även om jag jobbar på lördag i 4 timmar så ska jag få det att fungera det är bara så! Jag kommer inte ge mig i första taget det är en sak som är säker!


Ni undrar säkert vad det är jag pratar om men om det går igenom så får ni veta det sen jag lovar!:D


Men men nog om det nu för annars blir ni för nyfikna vad har ni gjort idag då??

Jo själv har jag jobbat någon timme sen varit hemma och tagit det lugnt och imon så blir det stan med en kompis sen hem ta det lugnt och sen kanske träffa sandra och dom om inget annat inträffar;)

Och sen jobbar jag lördag igen som vanligt:P haha och på måndag ska man in på möte så får se hur det går men det ska nog gå bra skulle jag tro:P men men 


Det jävla voddler vill inte fungera som jag vill!! blir så förbannad på det eftersom jag itne har någon tv än på mitt rum så vill jag kunna se film på datorn  men det vill itne funka AARRHHH! FAN MED!!!


  

Av Anna Gandsjö - 5 januari 2011 21:50

Godkväll alla läsare!


Vad har ni haft för er idag då??

Jag och Cazandra har haft det en rätt lugn dag idag busat lite men annars har vi inte gjort mycket:P

Lilla fröken fick sig ett bad nu ikväll lite pip och gnäll men det gick bra i alla fall och haha medans jag duschade så satt hon på toastolen och pratade med mig skit unge:P hon är för söt hon:)



Ja lite synd att jag jobbat på lördag vill jag säga för hade jag inte jobbat så hade du kunnat komma men ibland är det så man måste jobba, kan inte tänka mig att det är så roligt att vara hemma själv med mina föräldrar:P haha

Men det är sånt som händer och det kommer ju fler tillfällen;)


Nej men vad finns det mer man kan skriva om då??


Nja har även märkt att Daisy inte är så duktig på att hålla sig ren när hon löper:/ Finns lite blod här och där men inte lönt att torka upp det förän hon löpt klart.. Jag ska ta och köpa en blöja åt henne  för då slipper man allt det med efterosm hon inte är så bra på att hålla sig ren..


nej jag har nog inte så mycket mer att skriva egentligen inte vad jag kommer på nu i allafall:P


  

Av Anna Gandsjö - 4 januari 2011 17:20

Hejjsan!!


Massor med bus idag har det varit hehe ja hon har busat en del i min säng:P haha jag filmade henne även lite;P cazadnra hon är så söt och rolig så ja..:P men här kommer lite bilder och även filmklippet:)

   precis vaknat sitter och kollar lite på tv:) Och idag vaknade hon vid kvart över 10:)


   Sötunge mys i soffan med faster:)


    Vi "fikar" haha så sött


   Hon skulle tvunget ha lite te bara för att jag dracka det:)


Och här kommer filmklippet på buset:P haha

Presentation


Hejjsan och välkommen till en av mina bloggar hoppas ni kommer ha det trevligt här:)

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6
7
8 9
10 11
12
13
14
15
16
17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards